Innehållsplanering

Här kan vi erbjuda en planering där vi tillsammans går igenom vad som bör publiceras och hur ofta. I och med en innehållsplanering så får ni ett sammanhängade och kontinuerligt flöde i era kanaler.

 

Vi diskuterar era ambitioner med er marknadsföring och tar fram vad som är er rätta målgrupp och hur ni når dem bäst

Digitala annonser

Vi hjälper er att skapa digitala annonser som är anpassade design och informationsmässigt för sociala medier. Ni får profesionella profilsidor.  Vi schemlägger och riktar marknadsförda inlägg mot er önskade målgrupp.

 

Bilden är viktig

En bild säger mer än tusen ord. I en stressig värld läser vi mindre text och att bilden framhäver det vi vill kommunicera är viktigt i all form av marknadsföring. 


Behöver ni hjälp att fotografera fina bilder, enstaka eller kanske en hel bildbank för kommande år. Vi ordnar det åt er. 

Statitstik och uppföljning

Vi tar fram statistik för era

annonser samt inlägg för att på så sätt kunna följa

upp ert och vårt arbete.

 

Vi gör en analys för att säkerhetställa att vi når ut till den tänkta målgruppen och kan på så sätt öka era resultat.

 

Vill ni istället lämna över ansvaret för era

sociala medier och låta oss sköta ert konto?

 

Vi kan ta över redaktörskapet, vilket innebär

att vi  publicerar oftare både vanliga men

även marknadsförda inlägg.

 

Vi gör en företagsanpassad tjänst utefter ert behov. Tillsammans gör vi en innehållsplanering och vi har sedan en tät kontakt med er som företag och lägger ut inlägg efter det.

Redaktörer

Guider 

Vi har tagit fram korta guider med tips och råd om hur ni kan utvecklas på sociala medier. Dessa kan ni kika på för att få inspiration och kanske lära er lite mer om sociala medier.